. . .

Competiția internă pentru granturi individuale de cercetare științificăConsiliul de Administrație al Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu a aprobat Metodologia pentru finanțarea Competiției interne pentru granturi individuale de cercetare științifică, creație artistică și performanță sportivă.

La dispoziția cercetătorilor este pus  un buget de 600.000 lei, unui grant individual fiindu-i alocată suma de 12.000 de lei.

Documentația pentru depunerea proiectelor individuale poate fi consultată și descărcată accesând linkul

https://cercetare.ulbsibiu.ro/ro/proceduri-si-regulamente/competitia-interna-pentru-granturi-individuale-de-cercetare-stiintifica-creatie-artistica-si-performanta-sportiva/.

Competiția internă pentru granturi individuale de cercetare științifică, creație artistică și performanță sportivă se desfășoară în acest an conform următorului calendar:

  • 23 mai 2022 – 17 iunie 2022 – întocmirea propunerilor de proiecte de către cadrele didactice și de cercetare interesate și depunerea la SSCDI
  • 20 iunie 2022 – 1 iulie 2022 – evaluare propunerilor de proiect și stabilirea câștigătorilor
  • 11 iulie 2022 – 22 iulie 2022 – contractarea proiectelor

Documentațiile înregistrate la Registratura ULBS vor fi depuse la Serviciul Suport de Cercetare Dezvoltare Inovare în perioada menționată.

Competiția internă se află la cea de-a opta sesiune de depuneri de proiecte, iar rezultatele obținute de directorii de granturi individuale au contribuit esențial la creșterea producției științifice a universității și creșterea vizibilității cercetării sibiene în publicațiile cu înalt impact internațional.


Competiția internă pentru granturi individuale de cercetare științifică

Detalii

Categorii:

Competitie

Domenii:

General

Locaţie:

Serviciul Suport de Cercetare,Dezvoltare,Inovare

Persoană contact:

Serviciul Cercetare Dezvoltare Inovare

Email contact:

dep.cercetare@ulbsibiu.ro

Link1:

https://cercetare.ulbsibiu.ro/ro/proceduri-si-regulamente/competitia-interna-pentru-granturi-individuale-de-cercetare-stiintifica-creatie-artistica-si-performanta-sportiva/.