. . .

Concursul “Mechanichal Design Contest” își așteaptă participanții la ULBS



Continental Automotive System Sibiu, lider în domeniul automotive, anunță lansarea celei de-a 16-a ediții a ”Mechanical Design Contest”, un concurs destinat studenților și masteranzilor pasionați de proiectarea asistată de calculator (CAD).

Un grup de studenți de la Facultatea de Inginerie din Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (ULBS) se pregătește să participe la concursul “Mechanical Design Contest”, organizat de Continental Automotive System Sibiu în parteneriat cu Facultatea de Inginerie din Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (ULBS) sub coordonarea Șef. Lucr. Dr. Ing. Radu Petruse.

Concursul se va desfășura în data de 30 mai 2023, începând cu ora 10.00, în laboratorul IM103 din cadrul facultății, și va testa competențele de CATIA (Part design, Assembly design și Drafting) ale studenților.

Cei mai buni concurenți vor fi premiați cu sume generoase:

  • locul I – 700 EUR
  • locul II – 500 EUR
  • locul III – 300 EUR

De asemenea, toți participanții vor beneficia de diplome și certificate de participare din partea Continental Sibiu, dar cel mai important, aceștia vor avea oportunitatea să interacționeze cu specialiștii și managerii companiei, profesioniști din domeniul ingineriei, și de a se familiariza cu produsele și tehnologiile dezvoltate de Continental Automotive System Sibiu.

Succes tuturor participanților!

 

Foto credit: https://asapkerala.gov.in/course/mechanical-design-program/ 


Concursul “Mechanichal Design Contest” își așteaptă participanții la ULBS

Detalii

Categorii:

Competitie

Domenii:

General

Persoană contact:

Radu Petruse

Email contact:

radu.petruse@ulbsibiu.ro