. . .

Conferința "Acces la literatura științifică"



Vă invităm la conferința: „Romanian International Conference for Research and Education – Acces la literatura științifică – Extensia Sibiu”.

Tematica: Documentare academică pentru cercetare, educație, experiență academică, inovație în educație și instrumente de cercetare.

Parteneri: Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Asociația Anelis Plus, Clarivate Analytics (ISI Web of Science), Elsevier, CEEOL.

Evenimentul este adresat studenților, masteranzilor, doctoranzilor, profesorilor, bibliotecarilor și mai ales cercetătorilor din toate domeniile. Se vor realiza sesiuni plenare interesante, îmbinate cu workshop-uri dinamice, prin care organizatorii doresc să încurajeze exprimarea opiniilor inclusiv din partea audienței. Cuvintele-cheie pentru Romanian International for Research and Education trebuie ilustrate prin acțiuni: #networking & #information.

Atenție! Locurile sunt limitate, deci nu ezitați să vă înscrieți cât mai repede pentru a rezerva un loc în data de 6 iunie 2018.

Participanții care se înscriu pe pagina Enformation și participă la eveniment își pot descărca Certificatul de participare din profilul instituțional.

 

Informații despre conferință, agenda și speakeri găsiți pe pagina evenimentului:

http://conferinta.e-nformation.ro/ro/extra-conferinta-2018/

 

Pentru a vă înregistra la eveniment, completați formularul:

https://www.e-nformation.ro/events/conferinta-acces-la-literatura-stiintifica-extensia-sibiu-6-iunie-2018


Conferința „Acces la literatura științifică”

Detalii

Categorii:

Cercetare Conferință

Domenii:

General

Dată de început:

06/06/2018

Persoană contact:

Claudiu Kifor

Email contact:

dep.cercetare@ulbsibiu.ro