. . .

Conferința de închidere a proiectului KNOWinFOOD



În perioada 13-15 februarie 2019 se desfășoară evenimentul de închidere a proiectului Erasmus „Triunghiul cunoașterii pentru inovația alimentară prin valorificarea tradiției și asigurarea sustenabilității” KNOWinFOOD http://knowinfood.grants.ulbsibiu.ro.

Proiectul KNOWinFOOD se adresează celor trei componente ale Triunghiului cunoașterii:

  • MEDIUL DE AFACERI, cu spiritul antreprenorial;
  • ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR ca producător de cunoaștere;
  • CERCETAREA universitară ca sursă de inovare.

În prima parte a evenimentului, rezultatele obținute în cadrul proiectului vor fi prezentate grupurilor de interese care compun Triunghiul cunoașterii:

  • Un instrument util pentru selectarea viitorilor angajați, pe baza task-urilor date studenților spre rezolvare, abordare care poate interesa organizațiile din industrie;
  • O metodă modernă de predare, sub forma unei platforme web structurată pe baze de cunoștințe și material de formare on-line, de interes pentru instituțiile de învățământ superior;
  • Bazele de cunoștințe, utile specialiștilor în cercetare;
  • O perspectivă pentru studenți asupra modului în care ar putea să arate viitoarele activități de învățare / formare și selecție la nivelul învățământului și organizațiilor industriale;

Realizările unui proiect de acest tip (Erasmus) și modul în care părțile interesate pot beneficia de acest proiect, de interes pentru presa și publicul larg.


/

Detalii

Categorii:

Conferință

Domenii:

Industrie alimentara

Locaţie:

Universitea Lucian Blaga din Sibiu

Dată de început:

08/02/2019

Dată de încheiere:

15/02/2019

Persoană contact:

Mironescu Ion Dan

Email contact:

ion.mironescu@ulbsibiu.ro

Link1:

http://knowinfood.grants.ulbsibiu.ro