. . .

Conferința internațională ”Sharing and Learning for Mentoring in Education” se va desfășura timp de patru zile la ULBS



Între 9 -12 noiembrie, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu va fi gazda Conferinței internaționale ”Sharing and Learning for Mentoring in Education”, inițiată de Ministerul Educației din România, în cadrul parteneriatului strategic pentru dezvoltarea carierei de profesor „Profesionalizarea carierei didactice- PROF”

În cifre, evenimentul științific de la Sibiu va reuni 60 de speakeri și peste 140 de participanți, care vor lua parte la cele 10 workshop-uri pregătite de organizatori.

Activitatea de mentorat este fundamentală în contextul dezvoltării profesionale continue, dar și în susținerea carierei didactice. În multe sisteme educaționale s-au făcut progrese importante pentru a asigura dezvoltarea procesului de mentorat, atât în practica pedagogică, cât și în cariera didactică, deopotrivă. În acest sens, aspecte privind cadrul teoretic, legislativ și metodologic vor fi abordate din perspectivă practică.

Conferința internațională  ”Sharing and Learning for Mentoring in Education” se adresează profesioniștilor implicați în activități de predare și instruire, cercetătorilor, factorilor de decizie din domeniul educației, cadrelor didactice din învățământul superior, cadrelor didactice din învățământul pedagogic liceal și a celor din școlile de aplicație pentru practica pedagogică, specialiștilor în educație.

Evenimentul este organizată de ULBS, în parteneriat cu Universitatea „Transilvania” din Brașov, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Mai multe informații despre programul conferinței sunt disponibile aici: https://grants.ulbsibiu.ro/prof-mentorat/icslme2023/en/

 


/

Detalii

Persoană contact:

Relații Publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro