. . .

Conferinţa Naţională de Informatică Programare, Comunicare, Imaginaţie, Design (PCID)În ziua de 13 aprilie 2019 s-a desfășurat la Facultatea de Științe, a cincea ediție a Conferinței Naționale de Informatică pentru elevi  Programare, Comunicare, Imaginaţie, Design (PCID 2019).

La conferință au fost prezentate lucrări având ca autori elevi de la licee și colegii din 6 orașe din țară: Alba Iulia, Brașov, Cluj-Napoca, Făgăraș, Întorsura Buzăului, Sibiu.

Calitatea deosebită a lucrărilor și a aplicațiilor prezentate a demonstrat interesul sporit al elevilor față de informatică, precum și creativitatea deosebită a acestora.

Participanții au fost elevi de la specializările: matematică-informatică, informatică intensiv și științele naturii.

Lucrările conferinței au fost supuse unui proces de recenzie (blind-review) realizat de 2 recenzori independenți pentru fiecare lucrare și sunt publicate în volumul conferinței.

Juriul compus din cadrele didactice de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și studenții masteranzi de la domeniul Informatică (master STIA) au acordat următoarele distincții: două premii I, un premiu II, un premiu III și 3 mențiuni (http://infopapers.ro/pcid/2019/premii)

 


/

Detalii

Categorii:

Conferință

Domenii:

Informatica

Locaţie:

Sibiu

Dată de început:

13/04/2019

Dată de încheiere:

13/04/2019

Persoană contact:

Simian Dana

Email contact:

dana.simian@ulbsibiu.ro

Link1:

http://conferences.ulbsibiu.ro/conf.pcid