. . .

Conferințele Open Your Mind - Aprilie



În data de 26 aprilie 2023, începând cu ora 14:00, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu în parteneriat cu Asociația Sibiu IT, va găzdui prezentarea “Appsec Engineer – Cu ce se ocupă și cum poți să devii și tu unul”.

Va prezenta Daniel Pitiș – Application Security Engineer, ce susține un proiect cu articole din zona de cyber in limba română – SecurityPatch (https://securitypatch.ro). În “Aula Magna” a ULBS aflată pe strada Lucian Blaga nr. 2, Daniel Pitiș vă va dezvălui tainele meseriei de inginer de securitate cibernetică, precum și challenge-urile unui astfel de job.

BIO: Daniel Pitiș lucrează in prezent ca Security Engineer, specializat in securitatea aplicațiilor, având peste 7 ani de experiență in domeniul securității IT. A lucrat cu numeroase echipe din cadrul mai multor companii pentru a îmbunătății securitatea proiectelor strategice si mitigarea riscurilor prin intermediul Security by Design, automatizare și traininguri pentru secure development. De asemenea, s-a implicat în cadrul mai multor fundații non profit din domeniul securității cibernetice precum OWASP și securitypatch.ro. Este entuziasmat de promovarea bunelor practici în domeniu, traininguri educaționale și constientizarea riscurilor privitoare la securitatea cibernetica atât pentru utilizatori individuali, cât și pentru companiile private.

Prezentarea se adresează celor pasionați de cybersecurity și care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu, elemente care ar putea să reprezinte un suport pentru cei pasionați de securitatea aplicațiilor ca să înțeleagă cum este structurată o echipă de application security, care este rolul ei într-o organizație și ce abilități trebuie să ai pentru a avea succes în acest rol.

În cadrul prezentării, se va aborda tema automatizării, rolul pe care aceasta și tool-urile automatizate le dețin în cadrul scanării automate și a remedierii vulnerabilităților identificate. Despre cybersecurity în general, puteți citi mai multe pe site-ul securitypatch.ro, unde alături de alți pasionați de securitate cibernetică a fost creată o platformă hands-on pentru publicul tehnic și non-tehnic din România.

Evenimentul se desfășoară în cadrul unei serii de conferințe intitulate “Open your Mind”, destinate studenților și elevilor, și susținute de Asociația Sibiu IT.

Inscrieri la eveniment pe https://fb.me/e/S88opMc9


Conferințele Open Your Mind

Detalii

Categorii:

Conferință

Domenii:

Informatica Tehnologie

Persoană contact:

Brad Remus

Email contact:

remus.brad@ulbsibiu.ro

Link2:

https://fb.me/e/S88opMc9

Link3:

https://securitypatch.ro

Fişier 1:

AFIS_SibiuIT_Pitis.pdf