. . .

Selecție de studenți pentru proiect CRE8 Europe



Studenții Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu sunt invitați să participe la un proiect international care să îi ajute să rezolve problemele unei organizații, într-un mod competitiv. CRE8 Europe: A Transnational Model for Enhancing Student Employability este un proiect dezvoltat de Universitatea Karlstad și a fost folosit cu succes pentru a ajuta organizațiile să rezolve problemele din viața reală cu ajutorul studenților creativi.

În CRE8®, studenții din Norvegia, România, Spania și Suedia se reunesc pentru a face față provocărilor internaționale. Se vor desfășura patru evenimente naționale CRE8® Europe (câte una în fiecare țară parteneră) la care vor participa cinci studenți din fiecare universitate parteneră în proiect.

”Proiectul se adresează tuturor studenților care doresc să și dezvolte abilitățile de comunicare, abilitațile de a argumenta și a de a gândi sistematic, abilitățile de nerworking, abilitățile de a lucra în echipe multidisciplinare și multiculturale, abilitățile de a rezolva probleme, abilitatățile de a  învăța din interacțiunile cu cei din jurul lor”, a declarat conf. univ. dr. Ramona  TODERICIU.

Proiectul se adresează tuturor studenților ULBS, indifferent de specializare, iar pentru a participa la procesul de selecție, trebuie să se înscrie pe platformă, până la 31 martie 2019.

Informații suplimentare  https://www.kau.se/about_cre8-europe

Persoana de contact

Conf. univ. dr. Ramona  TODERICIU


/

Detalii

Categorii:

Mobilități Proiect

Domenii:

General

Dată de început:

05/02/2019

Dată de încheiere:

31/03/2019

Persoană contact:

Todericiu Ramona

Email contact:

ramona.todericiu@ulbsibiu.ro

Link1:

https://www.kau.se/about_cre8-europe

Fişier 1:

Cre8_Folder_A6_1901_Tryck-1.jpg

Fişier 2:

Cre8_Folder_A6_1901_Tryck-2.jpg

Fişier 3:

Cre8_Folder_A6_1901_Tryck-3.jpg