. . .

Crosul ULBS - încep înscrierile



Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu prin profesorii și studenții Facultății de Științe – specializarea Educație Fizică și Sport, în colaborare cu Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, are plăcerea de a vă invita să participați la o nouă ediție a Crosului ULBS.

Evenimentul se va desfășura în data de 19 mai 2023, în parcul Sub Arini, cu startul și sosirea de la bazinul Olimpia. Înscrierile se fac ONLINE, accesând linkul: https://forms.gle/jjGCwT7pyVP4uiDn9, până la data de 15 mai 2023, ora 23:59.
Dovada apartenenței la ULBS sau AFT, trebuie prezentată obligatoriu la secretariatul concursului (la start) în data de 19 mai 2023.

La concurs se pot înscrie studenți, absolvenți, cadre didactice și personal administrativ din cadrul celor două instituții academice, iar concurenții vor fi împărțiți în 2 categorii, astfel:
● proba de 2.5 km:
○ categoria A – studente/studenți
– absolvente/absolvenți < 35 de ani;
○ categoria B – profesori/profesoare
– absolvenți, absolvente > 35 de ani
– personal administrativ ULBS sau AFT

● proba de 5 km:
○ categoria A – studente/studenți
– absolvente/absolvenți < 35 de ani;
○ categoria B – profesori/profesoare
– absolvenți, absolvente > 35 de ani
– personal administrativ ULBS sau AFT

Un concurent poate participa doar la o singură probă.
Se vor acorda diplome, cupe, medalii și premii pentru locurile 1, 2 și 3 la fiecare categorie, separat feminin / masculin. La sfârșitul competiției se va organiza o tombolă cu premii pentruun număr de 10 de participanți. Pentru informații și lămuriri suplimentare vă rugăm sa intrați pe site-ul competiției sau apelați numerele de telefon: 0721 944 728 – Delia Bădescu; 0745 075 212 – Antonia Giurgiu

Vă așteptam cu drag!


/

Detalii

Categorii:

Competitie

Domenii:

Sport

Persoană contact:

Delia Bădescu

Email contact:

delia.badescu@ulbsibiu.ro

Fişier 1:

Program-Crosul-ULBS_f1.png

Fişier 2:

Parteneri-Crosul-ULBS_f2.png

Fişier 3:

REGULAMENT-CROSUL-ULBS-2023.pdf