. . .

Cum m-am recrutat - Discuții motivaționale



CGS România în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu te invită la cea de-a treia ediție a evenimentului dedicat studenților și tinerilor, în care se va discuta, liber și fără prejudecăți, despre începuturile unei cariere, despre obstacolele pe care le întâlnim pe parcursul acesteia, dar și despre frumusețea unei profesii.

Vino alături de noi joi, 26 aprilie 2018, ora 15:00, în Aula Magna a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Str. Lucian Blaga nr. 2A, la o întâlnire cu Horia Brenciu, în care să discutăm despre încercările și provocările de la începutul carierei, despre munca ce se ascunde în spatele succesului și despre satisfacțiile adunate de-a lungul carierei sale în televiziune și muzică.

Pregătește-ți întrebările, pentru că Horia va dialoga cu publicul și va oferi și o sesiune de autografe!

Horia Brenciu este artistul supranumit “omul-spectacol”. A adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând spectacolelor sale un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul.

Conectat în permanență la public, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român. Pasiunea pentru muzică și dragostea pentru oameni sunt elementele ce caracterizează fiecare spectacol marca Horia Brenciu, publicul vibrând de fiecare dată împreună cu artistul.

Absolvent al Școlii Populare de Artă din Brașov și al Facultății de Teatru din București, Horia Brenciu și-a început cariera în televiziune, în 1993, la TVR, urmând apoi o serie de emisuni la posturile Antena 1 și Național TV.

În prezent, Horia a revenit la una dintre primele sale pasiuni – muzica. În 2007, a lansat discul intitulat 35, primul album din cariera sa solo, un material în care artistul abordeaza stilul funk si soul, genuri foarte puțin exploatate de către artiștii din România, dar cu o lungă istorie în muzica internațională. Au urmat alte două albume, intitulate 37 și respectiv 40+.

Compania americană CGS (Computer Generated Solutions) este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing prezenți, încă din anul 2006, pe piața din România. Compania furnizează servicii în 22 de limbi străine, având 6 centre de suport în București, Brașov, Sibiu Târgu-Jiu, Miercurea Ciuc și Galați.

Cei peste 3.500 de angajați ai companiei interacționează zilnic cu clienți din România, Germania, Marea Britanie, Spania și alte țări europene, precum și din S.U.A sau Canada. Principalele servicii oferite sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales și alte servicii externalizate. CGS este listată în primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume.

Aici puteți afla mai multe povești de succes din cadrul CGS România: www.romania.cgsinc.com


Cum m-am recrutat – Discuții motivaționale

Detalii

Categorii:

Prezentare Simpozion Workshop

Domenii:

General

Locaţie:

Aula Magna

Dată de început:

26/04/2018

Dată de încheiere:

26/04/2018

Persoană contact:

Teodor Boanta

Email contact:

teodor.boanta@ulbsibiu.ro