. . .

Cursuri gratuite de Design Thinking pentru cadrele didactice și studenții ULBSÎncepând cu 16 octombrie, ULBS D-School reia cursurile gratuite de Design Thinking pentru studenți și profesori.

Întâlnirile pentru profesori vor avea loc în zilele de luni, pentru o grupă, respectiv vineri pentru a doua grupă. Intervalul orar va fi stabilit împreună cu cursanţii. Pentru studenţi, zilele de curs vor fi marţi şi miercuri.

Cursurile presupun un efort de 2 ore pe săptămână, timp de 10 săptămâni (până la sfârșitul lunii ianuarie).

Prin provocarea din acest semestru ne propunem să parcurgem etapele din procesul de Design Thinking, lucrând la un concept de proiect pentru a duce experienţe de învăţare din facultăţi în licee.

În cadrul atelierelor vor fi folosite metode de cercetare calitativă pentru colectarea datelor, tehnici de alternare între gândirea divergentă și convergentă pentru reformularea provocării pe baza datelor colectate, precum şi tehnici și metode de generare de idei.

Toate activitățile se vor desfășura cu prezență fizică, la sediul ULBS D-School (clădirea modulară din parcarea Facultății de Inginerie, etajul 1).

Formularul de înscriere este disponibil până în data de 13 octombrie 2023, aici:

  • pentru profesori:

https://forms.gle/7TR9TqT5YLBptPNK8

  • pentru studenți:

https://forms.gle/Mx64XwN1YjVSzp2o6


/