. . .

Demo Day la Facultatea de Inginerie



În data de 7 Octombrie se va organiza Demo Day, în cadrul Facultății de Inginerie, vizând prezentarea rezultatelor intermediare ale proiectului de cercetare intitulat Dezvoltarea sistemelor socio-fizico-cibernetice pe baza Internetului Lucrurilor în fabrica viitorului” (DiFiCIL).

Demo Day se va desfășura, Luni 7 Octombrie, în intervalul orar 10-16, în care vor fi expuse prototipurile expuse în cadrul proiectului, iar membrii echipei de cercetare vor fi la dispoziția celor interesați pentru a discuta teme de tehnologie și dezvoltare relevante la nivel internațional din Fabrica Viitorului. Obiectivul este de a facilita interacțiunea dintre echipa de cercetare și cei interesați, atât cadre didactice, cât și  studenți.

În intervalul orar 14-15, în sala IE 101/102, tot în cadrul Facultății de Inginerie, va avea loc o prezentare generală a proiectului, la care cadrele didactice și parteneri din mediul de afaceri sunt așteptați.  Obiectivul este a identifica și facilita colaboratori în cadrul Facultății de Inginerie, cât și posibile parteneriate pe teme concrete cu companiile interesate.

Vă așteptăm cu mare drag!

Cu stimă,

Conf. Dr. Ing. Bogdan-Constantin Pîrvu


Demo Day la Facultatea de Inginerie

Detalii

Categorii:

Prezentare Proiect Tehnologie

Domenii:

Informatica Inginerie

Locaţie:

Facultatea de Inginerie, IE 101/102

Dată de început:

07/10/2019

Dată de încheiere:

07/10/2019

Persoană contact:

Conf. Dr. Ing. Bogdan-Constantin Pîrvu

Email contact:

bogdan.pirvu@ulbsibiu.ro

Link1:

http://dificil.grants.ulbsibiu.ro/