. . .

Dezbaterea candidaților pentru funcția de rector al ULBS



Cei cinci candidați pentru funcția de rector al Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu – conf. univ. dr. Daniela Preda, directorul Departamentului de Relații Internaționale și Programe Comunitare, prof. univ. dr. Liviu Mihăescu (Facultatea de Științe Economice), prof.univ.dr.habil. Ioan Marian Ţiplic, prorector Programe Academice, prof. univ. dr. Livia Ilie, prorector Strategie Organizaţională şi Financiară și prof. univ. dr. habil. Sorin Radu, decanul Facultății de Științe Socio Umane – vor avea oportunitatea de a-și prezenta prezenta programele manageriale și viziunea de dezvoltare a universității în cadrul unei dezbateri care se va desfășura în 30 ianuarie, începând cu ora 18,00, în Aula Magna.

Organizată la inițiativa studenților reprezentați în Senatul ULBS și în Consiliile Facultăților, dezbaterea este programată să se desfășoare pe durata a aproape trei ore și va fi structurată pe patru secțiuni. La începutul dezbaterii, fiecare dintre cei cinci candidați va avea la dispoziție 4 minute pentru a-și prezenta programul managerial. Apoi, cei cinci candidați vor răspunde la întrebări ce vor acoperi cinci teme de interes pentru mediul universitar: activitatea didactică; serviciile sociale și problemele studențești; Finanțarea; Cercetarea;  Relațiile cu comunitatea și relații internaționale.

După finalizarea acestei secțiuni vor urma întrebările adresate de public. Acestea pot fi atât întrebări adresate unuia dintre candidați, cât și întrebări comune. Întrebările vor fi transmise prin intermediul unui formular online: https://forms.gle/yxmfuFZ3UwjyeLxLA . ”Logarea se va putea face doar cu adresa de ULBS. Întrebările vor fi preluate automat într-un Excel, iar din acestea vor fi alese, random, prin intermediul unui program, cele care vor fi adresate candidaților. În momentul în care se alege întrebarea, vom spune numele celui care a trimis-o și cui îi este adresată. Din lipsă de timp, nu vom putea adresa toate întrebările, acesta fiind motivul pentru care am recurs la această modalitate. Totodată, atragem atenția că vor fi luate în considerare doar întrebările care vor avea legătură directă cu scopul dezbaterii”, a declarat Sergiu Lazăr, principalul organizator și moderatorul întâlnirii. Întrebările vor putea fi trimise începând cu ora 18,00 și până în momentul în care ultimul candidat a răspuns ultimei întrebări din seria celor cinci domenii de interes.

Ultima parte a dezbaterii este alocată cuvântului final adresat de fiecare din cei cinci candidați.

Întreaga dezbatere va fi transmisă în direct pe www.ulbsibiu.ro. Accesul în Aula Magna va fi permis doar angajaților și studenților ULBS și reprezentanților mass media.


/

Detalii

Categorii:

General

Domenii:

General

Locaţie:

Aula Magna

Dată de început:

30/01/2020

Dată de încheiere:

30/01/2020

Persoană contact:

Teodor Boanta

Email contact:

teodor.boanta@ulbsibiu.ro