. . .

Editura ULBS are o nouă platformă



Noua platformă a Editurii Universității „Lucian Blaga” din Sibiu este disponibilă de astăzi și poate fi accesată la editura.ulbsibiu.ro. Cu o interfață actualizată, care își propune să faciliteze o navigare mai eficientă și prietenoasă, site-ul Editurii ULBS vine în completarea procesului de reformulare a politicilor editoriale demarat de universitatea noastră. Platforma, care funcționează și ca librărie online, conține informații extinse cu privire la procesul de publicare conform noului Regulament al Editurii ULBS și invită vizitatorii să cunoască membrii echipei și noul Consiliu Editorial.

Cu această ocazie, anunțăm și punerea în circulație a primelor titluri din colecția Lumea prin teorie, care cartografiază cele mai importante transformări sociale, economice, politice, ideologice, tehnologice, culturale și artistice ale lumii în care trăim, reflectate prin intermediul unor volume definitorii pentru configurația câmpului științelor socio-umane din ultimele decenii. Explicându-ne trecutul, aceste cărți ne ajută să înțelegem mai bine prezentul și să explorăm cu instrumente plauzibile viitorul.

Postmodernismul sau logica culturală a capitalismului târziu de Fredric Jameson, tradusă de Alex Văsieș și Vlad Pojoga și cu o prefață de Andrei Terian, este o carte fundamentală pentru înțelegerea postmodernismului și a formelor sale culturale, în timp ce Intersecționalitate de Patricia Hill Collins și Sirma Bilge, tradusă de Cătălina Stanislav și Anca-Simina Martin, reprezintă o lucrare esențială în vederea explorării inegalităților globale contemporane.

Cele două titluri au apărut cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național.

Alături de acestea, din librăria online mai pot fi achiziționate și noul număr al Z9Magazine dedicat literaturilor migrante (finanțat la rândul său de AFCN), antologii de teatru contemporan și volume de interviuri. În curând, vor fi disponibile online toate publicațiile Editurii noastre.

 


/

Detalii

Categorii:

General

Domenii:

General

Persoană contact:

Vlad Pojoga

Email contact:

vlad.pojoga@ulbsibiu.ro