. . .

Finalul de an universitar readuce GAUDEAMUS în Piața MareSute de persoane vor lua parte la ceremonia de absolvire din centrul Sibiului marți, 11 iunie, începând cu ora 14:00.

Așteptată cu mult entuziasm de către studenții ULBS și AFT, dar și de către părinți, autorități și cadrele didactice universitare ale celor două instituții de învățământ superior, GAUDEAMUS – Sărbătoarea absolvenților va aduce și pentru promoția 2024 emoția îmbrăcării robelor de absolvire și muzica fanfarei militare.

Încolonați în marșuri și purtând pancartele fiecăreia dintre cele nouă facultăți ale ULBS, studenții vor defila și în acest an spre scena amplasată în Piața Mare, în aplauzele trecătorilor.

Ca și la ediția anterioară, prezentatorii vor fi tot studenți, cu o experiență scenică dobândită la cursurile  Facultății de Litere și Arte, Departamentul de Artă Teatrală, din cadrul ULBS.

Încheierea festivității va fi marcată de tradiționala aruncare în aer a tocilor de absolvire, unul dintre cele mai fotografiate momente ale zilei, dar promitem și alte surprize…instagramabile!


Finalul de an universitar readuce GAUDEAMUS în Piața Mare

Detalii

Categorii:

Ceremonie

Persoană contact:

Relații Publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro