. . .

FORTHEM Buddy Programme pentru toți studenții AlianțeiFORTHEM oferă tuturor studenților alianței oportunitatea de a face parte din Buddy Programme și de a intra în contact cu studenți din alte universități partenere. Acest program se desfășoară doar online, este gratuit și reprezintă o ocazie extraordinară de a dobândi experiență internațională într-un mod simplu, participând la activități sau evenimente, cum ar fi seri de film, grupuri de limbi străine, cluburi de carte și jocuri online.

Studenții înscriși în acest program vor face parte dintr-o echipă de prieteni din toate universitățile FORTHEM cu care pot discuta, își pot împărtăși experiențele despre viața de student sau pot primi sfaturi dacă doresc să călătorească într-o altă țară prin intermediul uneia dintre numeroasele oportunități de mobilitate internațională.

Pentru a face parte din program nu este necesar niciun test de limbă sau alte calificări. 

Puteți obține mai multe informații accesând: https://go.uv.es/KNPN9kk

Studenții interesați sunt invitați să se înscrie în program completând formularul disponibil la: https://openbadgefactory.com/c/earnablebadge/RW8U86aP49a2SF/apply

După înregistrare, studenții vor primi un răspuns automat prin care vor fi informați că vor fi contactați pentru a participa la activitățile pentru care au optat.


/

Detalii

Categorii:

Forthem Internationalizare

Persoană contact:

Raluca Mureșan

Email contact:

raluca.muresan@ulbsibiu.ro

Link1:

https://go.uv.es/KNPN9kk

Link2:

https://openbadgefactory.com/c/earnablebadge/RW8U86aP49a2SF/apply