. . .

FORTHEM: cursuri gratuite de orientare în carieră și abilități de comunicare



Alianța FORTHEM oferă studenților o serie de cursuri și ateliere online gratuite de orientare în carieră și de dezvoltare a abilităților de comunicare.

Cursurile de orientare în carieră, organizate de Serviciului de Carieră al Universității Johannes Gutenberg din Mainz ajută studenții să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză, să scrie o aplicație profesională și convingătoare în limba engleză, pentru un viitor loc de muncă și să-și dezvolte abilitățile necesare pentru a lucra într-un mediu internațional. 

Pentru mai multe informații despre fiecare curs și pentru a se înscrie, studenții interesați trebuie să se înregistreze pe site-ul Centrului de Carieră al Universității Johannes Gutenberg din Mainz accesând link-ul https://uni-mainz.jobteaser.com/en/profiles/new?connect_flow=true, cu recomandarea să utilizeze o fereastră de browser privată pentru a se asigura că nu există niciun conflict cu platforma universității din care provin. 

Înscrierea este deschisă, dar perioada de înscriere este diferită pentru fiecare curs

 Oferta pentru primăvara anului 2024 cuprinde următoarele 8 cursuri:

 Informații și detalii suplimentare pot fi obținute de la Serviciul de Carieră al Universității Johannes Gutenberg din Mainz la: career@uni-mainz.de  


/

Detalii

Categorii:

Forthem Internationalizare

Persoană contact:

Raluca Mureșan

Email contact:

raluca.muresan@ulbsibiu.ro

Link1:

https://uni-mainz.jobteaser.com/en/profiles/new?connect_flow=true