. . .

Ultima zi de înscriere la FORTHEM International Summer School pentru studenții care se pregătesc să devină cadre didactice



Universitatea din Jyväskylä (Finlanda), membră a Alianței FORTHEM, organizează în perioada 20 – 24 mai 2024 o Școală de Vară dedicată studenților care vor urma o carieră didactică. Sunt așteptați să se înscrie atât studenții DPPD, cât și studenții diferitelor facultăți și specializări care urmează modulul pedagogic, indiferent de domeniul în care urmează să predea. Prioritate au studenții din ultimul an de licență și cei de la masterat, precum și cei cu un nivel avansat de cunoaștere a limbii engleze (cel puțin nivel B2).

În cadrul Școlii de Vară, participanții, alături de experți, profesori și studenți finlandezi, vor avea ocazia să compare experiențele finlandeze cu cele din restul țărilor europene și să abordeze predarea din diverse perspective.

Studenții interesați pot aplica prin completarea: Formularului pentru studenți

Termenul limită de depunere a candidaturilor este 21 februarie 2024.

Pentru programul complet al Școlii de Vară sau pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați: https://www.forthem-alliance.eu/media/events/detailed-view/forthem-international-summer-school-for-teachers-1.


/