. . .

FORTHEM: sesiuni de informare privind studiile doctorale



Alianța FORTHEM anunță organizarea unor sesiuni de informare privind studiile doctorale în cadrul celor nouă universități partenere. 

Persoanele care doresc să urmeze un program de doctorat sau să efectueze un stagiu de cercetare în una dintre universitățile FORTHEM sunt invitate să participe la aceste sesiuni online. În cadrul acestor întâlniri, reprezentanții celor nouă universități vor prezenta domeniile de cercetare, condițiile de desfășurare și procedurile de admitere, după care participanții vor putea afla mai multe informații despre fiecare universitate în cadrul sesiunilor de întrebări și răspunsuri.  

Prima sesiune de informare va avea loc în 24 aprilie 2024 (12:00-13:30 CET) și va cuprinde prezentări ale Universității Bourgogne (Franța), Universității din Jyvaskyla (Finlanda) și Universității din Agder (Norvegia).

Înscrierea pentru prima sesiune poate fi făcută până în data de 17 aprilie, accesând https://sondages.u-bourgogne.fr/index.php/749168?lang=en.

Cea de-a doua sesiune va avea loc în 27 iunie 2024 (12:00-13:30 CET) și va cuprinde prezentări ale Universității Letonia, Universității din Valencia (Spania) și Universității “Johannes Gutenberg” din Mainz (Germania).

Pentru a doua sesiune înscrierea poate fi făcută până în data de 19 iunie, accesând https://sondages.u-bourgogne.fr/index.php/987958?lang=en.

Prezentările Universității din Palermo (Italia), Universității “Lucian Blaga” din Sibiu și Universității din Opole (Polonia) vor avea loc în cadrul celei de-a treia sesiuni din 3 octombrie 2024 (12:00-13:30 CET).

Înregistrarea pentru ultima sesiune poate fi făcută până în data de 25 septembrie, accesând https://sondages.u-bourgogne.fr/index.php/495749?lang=en.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul alianței FORTHEM: https://www.forthem-alliance.eu/get-involved/researchers/forthem-academy-for-early-stage-researchers/training-and-career-development.


FORTHEM: sesiuni de informare privind studiile doctorale