. . .

FORTHEM Startup Days pe tema inteligenței artificiale la Universitatea din JyväskyläUniversitatea din Jyväskylä (Finlanda) invită studenții, cercetătorii, personalul administrativ și antreprenorii cu afaceri de tip start-up interesați de inteligența artificială la evenimentul FORTHEM Startup Days din 25 mai 2023. Evenimentul va fi hibrid și avea loc atât cu prezență fizică la University of Jyväskylä Startup Lab, cât și online, prin Zoom.

La eveniment va participa un invitat (guest speaker) cu experiență. De asemenea, antreprenorii aflați la început de drum au posibilitatea de a-și prezenta ideea sau afacerea și de a crea o rețea de contacte în cadrul alianței FORTHEM.

Cine poate participa?

  • Studenții, cercetătorii și personalul administrativ interesați de afaceri și networking cu alți parteneri FORTHEM. Link-ul pentru înscrieri este disponibil mai jos.
  • Antreprenorii cu afaceri de tip start-up a căror obiect de activitate are legătură cu inteligența artificială: sunt rugați să trimită un email către Joonas Himmanen (joonas.e.himmanen@jyu.fi) pentru a-și putea prezenta ideea (pe formatul pitch).
  • Consultanții care lucrează cu startup-uri, oferindu-le ajutor în ceea ce privește drepturile de proprietate intelectuală, oferind incubare, acces la rețele de tip venture capital sau alte tipuri de sprijin pentru afacerile nou înființate sunt rugați să trimită un email către Joonas Himmanen (joonas.e.himmanen@jyu.fi) pentru a oferi feedback în principal afacerilor din zona FORTHEM în care locuiesc.

FORTHEM StartupDay va avea loc online pe data de 25 mai, începând cu orele 14:00, pe platforma Zoom. Link-ul pentru înscrieri este: FORTHEM Startup Days 25th May registration: Survey Powered by Webropol (webropolsurveys.com)

Pentru mai multe informații accesați FORTHEM Startup Days — University of Jyväskylä (jyu.fi) 

 


/