. . .

Girls for STEM@ULBS



În perioada 2 – 8 martie 2020, Asociația „Elles Bougent” inițiază a patra ediție a evenimentului cu titlul „Girls on the Move Week”.
Scopul este acela de a promova rolul și importanța femeilor în profesii din domenii STEM (Science, Technology, Engineering, Math).
Universități și companii din întreaga lume s-au alăturat acestei inițiative și organizează mese rotunde, vizite în firme, ateliere de creație sau alte acțiuni sub acest generic. În acest an este preconizată participarea a 6000 de tinere în cadrul a 120 de acțiuni care se vor desfășura în 41 de țări din 5 continente.
Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu prin Serviciul Cercetare Dezvoltare se alătură acestui proiect internațional prin organizarea evenimentului „Girls for STEM@ULBS” dedicat femeilor care activează în cercetare și inovare, în toate ramurile ingineriei, în medicină, matematică, fizică sau IT.

Avem plăcerea de a vă adresa invitația de a participa miercuri, 4 martie 2020, ora 16, în Centrul de Învățare al ULBS – Learn Hub (la parterul Cantinei Studențești, Bulevardul Victoriei nr. 31) la o întâlnire  între mediul academic și practicieni din domeniile amintite, angajați într-un dialog despre provocările și experiențele profesionale ale femeilor cu rezultate semnificative. Dialogul vizează atât studenți cât și elevi de liceu sau de clasa a-8-a.

Pentru participarea la eveniment, cadrele didactice, studenții, sau elevii sunt rugați să completeze următorul formular: https://forms.gle/eojcj6LGeKrUis1c6
Ne bucurăm să vă avem alături.

Girls for STEM@ULBS

Detalii

Categorii:

Cercetare General Mediu de afaceri Proiect

Domenii:

Economie General Industrie alimentara Informatica Inginerie Medicină

Locaţie:

Centrul de Învățare ULBS

Dată de început:

04/03/2020

Dată de încheiere:

04/03/2020

Persoană contact:

Raluca Bârsan (Serviciul CD)

Email contact:

raluca.roca@ulbsibiu.ro

Link1:

https://www.facebook.com/events/278119583159389/

Link2:

http://girlsonthemoveweek.ellesbougent.com/en/actions/

Fişier 1:

AFIS_GIRLS-for-STEM@ULBS-1.pdf