. . .

Google Hangouts Meet si Classroom prin contul de email @ulbsibiu.ro



G Suite for Education dezvoltat de Google este suita oficială pentru colaborare instituțională utilizată în cadrul ULBS. Serviciul web de tip e-Learning din cadrul acestei suite este Google Classroom, care permite crearea și distribuirea materialelor educaționale, planificarea cursurilor, comunicarea și interacțiunea dintre cadrele didactice și studenții ULBS într-un mod interactiv, rapid și simplu.

Cadrele didactice se pot autentifica direct aici cu adresa de email instituțională personală @ulbsibiu.ro, apoi pot crea cursul apasând butonul + din dreapta sus și pot invita sau comunica grupei de studenți codul generat. Studenții, masteranzii și doctoranzii se pot autentifica direct aici cu adresa de email instituțională personală @ulbsibiu.ro (formular de înregistrare MyAccount) sau personală @gmail.com și vor confirma invitația sau vor introduce codul primit de la cadrul didactic.

Serviciul este disponibil și sub formă de aplicație pentru dispozitivele mobile, în Google Play și App Store. Pentru mai multe detalii accesați ghidurile de utilizare din pagina Ajutor.

Facilități premium Hangouts Meet până la 1 iulie 2020

Pe măsură ce tot mai mulți angajați, cadre didactice și studenți lucrează la nivel mondial de la distanță ca urmare a  răspândirii COVID-19, Google va activa accesul gratuit la funcțiile avansate de conferință video din Hangouts Meet, inclusiv:

  • Întâlniri mai mari, pentru până la 250 de participanți pe apel
  • Transmiterea în direct, pentru până la 100.000 de utilizatori din domeniul intern
  • Posibilitatea de a înregistra întâlniri și de a le salva în Google Drive

Pentru a afla cum să utilizați Hangouts Meet (cum ar fi crearea sau alăturarea întâlnirilor sau prezentarea ecranului altora), vizitați Centrul de învățare G Suite pentru instruire și resurse de ajutor. Ghidurile disponibile includ:


/

Detalii

Categorii:

Invatamant Tehnologie

Domenii:

General

Persoană contact:

Support ULBS

Email contact:

support@ulbsibiu.ro

Link1:

https://classroom.ulbsibiu.ro/ro/ajutor.php

Link2:

https://classroom.ulbsibiu.ro