. . .

Hubcap organizează al doilea eveniment de Matchmaking



HUBCAP (Hub-ul digital de inovație și platformă colaborativă pentru sisteme fizico-cibernetice) este un proiect dedicat IMM-urilor din Europa, acesta încercând să aducă inovația la un nivel cât mai înalt.

Susținut de inițiativa Smart Anything Everywhere , acest proiect, câștigat prin fonduri europene, se dezvoltă în șapte hub-uri de inovație digitală din Europa, fiecare incorporat în ecosistemul regional de inovație, oferind expertiză tehnică complementară, capabilități experimentale și sfaturi profesionale în domeniile Socio-Fizico-Cibernetice (CPS). Ținta acestui apel este de a sprijini inovația digitală din cadrul IMM-urilor.

HUBCAP va organiza trei apeluri pe parcursul anilor 2020-2022, cu fonduri de 3.2 milioane euro, în scopul de a finanța IMM-urile sub premiza: Call #1 START, Call #2 EXPERIMENTEAZĂ și Call #3 INOVEAZĂ.

Acum, Hubcap are deschis call-ul de finanțare pentru IMM-urile interesate să lucreze cu furnizorii de tehnologie și să dezvolte sisteme socio-fizico-cibernetice.

Call #3 INOVEAZĂ (termen limită de depunere proiect 30 Iunie 2021)

Call-ul #3, probabil cel mai important din seria celor 3, pune accent pe dezvolatarea unui sistem CPS, utilizând MBD (Model Based Design) oferind o finanțare de până la 200.000€ pentru proiectul propus de 2-3 consorții, prin intermediul platformei Hubcap, astfel vom susține colaborarea între acestea.

Principalul scop al Hubcap, prin call-ul #3 INOVEAZĂ este de a finanța și ajuta la dezvoltarea unui proiect CPS foarte inovativ și provocator care va deveni parte din portofoliu Hubcap cu “Povești de succes”.

În data de 9 Iunie 2021 în intervalul orar 10-14 va avea loc un eveniment de matchmaking pe platforma Zoom. De ce ar trebui să participați la eveniment?

  • Aflați informații despre call #3
  • Găsiți parteneri pentru call
  • Ascultați prezentările IMM-urilor interesate de o colaborare
  • Faceți cunoștintă cu alte IMM și încercați să găsiți parteneri.

Evenimentul va începe cu o prezentare generală a HUBCAP și a apelului nostru actual, care invită consorții de 2-3 IMM-uri să aplice pentru a dezvolta produse inovatoare cu tehnologie MBD. Veți avea șansa să vă prezentați IMM-ul ca potențial partener de consorțiu, fie oferind MBD existent, fie dorind să îl utilizați, și veți auzi de la alte IMM-uri care fac același lucru. Apoi, veți avea șansa să discutați cu aceste IMM-uri în vederea formării consorțiilor pentru apelul nostru INNOVATE deschis în prezent, care se închide miercuri, 30 iunie 2021.

Agendă eveniment:

* Bun venit și introducerea HUBCAP

* Despre Call#3

* Prezentarea IMM-urilor

* Matchmaking și discuții

Evenimentul are un număr limitat de participanți la 100 de persoane. Așadar, asigurați-vă că accesați în avans platforma Zoom. Dacă nu puteți intra, vom distribui ulterior înregistrarea părților cheie pe site-ul nostru și pe rețelele de socializare.

Link acces eveniment: https://us02web.zoom.us/j/82441908766


/

Detalii

Categorii:

Proiect

Domenii:

Inginerie

Persoană contact:

Maria Gîță

Email contact:

maria.gita@ulbsibiu.ro