. . .

HUBCAP organizează un webinar de Q&A pentru IMM-urile interesate să aplice pentru call #1.4 PULL



HUBCAP (Hub-ul digital de inovație și platformă colaborativă pentru sisteme fizico-cibernetice) este un proiect dedicat IMM-urilor din Europa, acesta încercând să aducă inovația la un nivel cât mai înalt.

Susținut de inițiativa Smart Anything Everywhere , acest proiect, câștigat prin fonduri europene, se dezvoltă în șapte hub-uri de inovație digitală din Europa, fiecare incorporat în ecosistemul regional de inovație, oferind expertiză tehnică complementară, capabilități experimentale și sfaturi profesionale în domeniile Socio-Fizico-Cibernetice (CPS). Ținta acestui apel este de a sprijini inovația digitală din cadrul IMM-urilor.

HUBCAP are deschis până la data de 4 Noiembrie call #1.4 PULL care oferă o finanțare de 1000€ pentru IMM-urile interesate să dezvolte CPS.

Ce au IMM-urile de câștigat prin aplicarea la aceste apeluri?

  1. Oportunitatea de a-și integra soluțiile MBD și CPS în ecosistemul HUBCAP beneficiind astfel de toate avantajele oferite de acesta.
  2. Șansa de a găsi potențiali clienți/colaboratori și de a participa la apelurile HUBCAP, care sunt finanțate cu până la 75.000 € per proiect pentru apelul #2 EXPERIMENTEAZĂ și cu până la 200.000 € per proiect pentru apelul #3 INOVEAZĂ.
  3. O subvenție de 1000€ pentru IMM-uri pentru propunerile câștigătoare.
  4. Acces la un ecosistem sustenabil în care sunt implicați acționari activi din multiple domenii (industrie, sănătate, mediu, robotică etc.)
  5. Acces la servicii de consultanță și la workshop-urile și prezentările care se vor organiza în cadrul HUBCAP.

În plus, proiectul organizează în data de 13 Octombrie 2021, la ora 10 am CET (ora Bruxelles) un webinar de Q&A pentru persoanele interesate de proiect. În cadrul evenimentului se va prezenta call-ul, iar participanții vor putea pune întrebări punctuale pentru IMM-urile pe care le administrează. Pentru înscriere vă rog să accesați link-ul: https://www.f6s.com/hubcap-call-1.4-pull-qa-webinar


HUBCAP organizează un webinar de Q&A pentru IMM-urile interesate să aplice pentru call #1.4 PULL

Detalii

Categorii:

Proiect

Domenii:

General

Persoană contact:

Maria Gîță

Email contact:

maria.gita@ulbsibiu.ro

Link1:

https://www.hubcap.eu/

Link2:

https://www.facebook.com/hubcapRo

Link3:

https://twitter.com/hubcap_eu