. . .

“HUBCAP va crea noi oportunități pentru IMM-uri în cadrul vastului domeniu al sistemelor fizico-cibernetice.”Webinar q&a pentru persoanele interesate să depune documentația pentru

call #3 INOVEAZĂ

HUBCAP (Hub-ul digital de inovație și platformă colaborativă pentru sisteme fizico-cibernetice) este un proiect dedicat IMM-urilor din Europa, acesta încercând să aducă inovația la un nivel cât mai înalt.

Susținut de inițiativa Smart Anything Everywhere , acest proiect, câștigat prin fonduri europene, se dezvoltă în șapte hub-uri de inovație digitală din Europa, fiecare incorporat în ecosistemul regional de inovație, oferind expertiză tehnică complementară, capabilități experimentale și sfaturi profesionale în domeniile Socio-Fizico-Cibernetice (CPS). Ținta acestui apel este de a sprijini inovația digitală din cadrul IMM-urilor.

HUBCAP va organiza trei apeluri pe parcursul anilor 2020-2022, cu fonduri de 3.2 milioane euro, în scopul de a finanța IMM-urile sub premiza: Call #1 START, Call #2 EXPERIMENTEAZĂ și Call #3 INOVEAZĂ.

Acum, Hubcap are deschis cel mai important call de finanțare pentru IMM-urile interesate să lucreze cu furnizorii de tehnologie și să dezvolte sisteme socio-fizico-cibernetice.

Call #3 INOVEAZĂ (termen limită de depunere proiect 14 Iulie 2021)

Call-ul #3, probabil cel mai important din seria celor 3, pune accent pe dezvoltarea unui sistem CPS, utilizând MBD (Model Based Design) oferind o finanțare de până la 200.000€ pentru proiectul propus de 2-3 consorții, prin intermediul platformei Hubcap, astfel vom susține colaborarea între acestea.

Principalul scop al Hubcap, prin call-ul #3 INOVEAZĂ este de a finanța și ajuta la dezvoltarea unui proiect CPS foarte inovativ și provocator care va deveni parte din portofoliu Hubcap cu “Povești de succes”.

Totodată, în următoarea perioada va fi deschis  call-ul #1 PULL și call-ul #2 Experiment care au ca și scop stimularea IMM-urilor spre adoptare sau îmbunătățire de produse și servicii CPS, toate acestea fiind realizate prin aplicarea activelor din platforma HUBCAP într-un consorțiu de două IMM-uri.

Mâine, 7 Iulie, ora 11 am CEST va avea loc un webinar de Q&A pentru posibilii participanți ai proiectului. Mai multe informații despre webinar găsiți aici: https://www.linkedin.com/events/hubcapcall-3innovatefinalwebina6815954534242775040/

Ce au IMM-urile de câștigat prin aplicarea la aceste apeluri?

  1. Oportunitatea de a-și integra soluțiile MBD și CPS în ecosistemul HUBCAP beneficiind astfel de toate avantajele oferite de acesta.
  2. Șansa de a găsi potențiali clienți/colaboratori și de a participa la apelurile HUBCAP, care sunt finanțate cu până la 75.000 € per proiect pentru apelul #2 EXPERIMENTEAZĂ și cu până la 200.000 € per proiect pentru apelul #3 INOVEAZĂ.
  3. O subvenție de 1000€ pentru IMM-uri pentru propunerile câștigătoare.
  4. Acces la un ecosistem sustenabil în care sunt implicați acționari activi din multiple domenii (industrie, sănătate, mediu, robotică etc.)
  5. Acces la servicii de consultanță și la workshop-urile și prezentările care se vor organiza în cadrul HUBCAP.

“HUBCAP va crea noi oportunități pentru IMM-uri în cadrul vastului domeniu al sistemelor fizico-cibernetice.”

Detalii

Persoană contact:

Maria Gîță

Email contact:

maria.gita@ulbsibiu.ro

Link1:

https://www.hubcap.eu/

Link2:

https://www.facebook.com/hubcapRo

Link3:

https://twitter.com/Hubcap_ro