. . .

“HUBCAP va crea oprtunități noi pentru IMM-urile din domeniul sistemelor fizico-cibernetice”



 

IMM-ul tău lucrează cu tehnologii digitale? Alătură-te programului HUBCAP și te vom ajuta să găsești clienți și te vom sprijini în procesul tău de a vinde bunurile/ serviciile tale.

HUBCAP Call #1.2 – deschis acum pentru aplicare!

HUBCAP (Digital Innovation Hubs and Collaborative Platform for Cyber-Physical Systems) este un centru European unic pentru IMM-uri care își propune să aducă inovația digitală prin utilizarea tehnologilor MBD ale sistemelor fizico-cibernetice.

După inițiativa Smart Anything Everywhere, acest proiect este construit prin finanțare europeană în șapte centre din Europa, fiecare realizând un ecosistem regional de inovație care oferă expertiză tehnică complementară și de specialitate în CPS, dar și capabilitate experimentală.

HUBCAP va organiza trei serii de OPEN CALL, între 2020-2022 cu fonduri de peste 9,2 milioane direcționate spre IMM-uri.

HUBCAP tocmai a lasat al doilea OPEN CALL dedicat IMM-uri Europene care să includă CPS, MBD, bunuri și unelte. Această tehnologie digitală poate fi aplicată oricărui domeniu de activitate pentru a îmbunătății baza inovativă și sustenabilă a platformei de colaborare.

Cum funcționează?

Fiecare PULL CALL oferă o bursă de 1000€ în scopul de a ajuta IMM-urile să-și integreze CPS și MBD-urile deja existente în platforma HUBCAP. Integrarea bunurilor este asistată de DIH-uri prin participarea la prezentări de piață.

IMM-urile sunt invitate să definească valoarea structurală a bunurilor și vor beneficia de promovare pe piața HUBCAP, la fel, vor avea oportunitatea de a găsi clienți noi, dar și să participe la următoarele programe.

Ce au IMM-urile de câștigat?

  1. Oportunitatea de a integra procesele MBD și CPS, serviciile și tehnologiile în cadrul ecosistemului HUBCAP.
  2. Șansa de a se adresa potențialilor noi clienți și colaboratori și de a participa la experimente și inovații HUBCAP pe bani europeni.
  3. Mini-grant de 1000€ pentru IMM.
  4. Acces la un ecosistem sustenabil de acționări în multiple domenii CPS.
  5. Acces, suport și participare la demonstațile din cadrul incubatoarelor.

Doriți să vă alăturați?

Call #1.2 este deschis până în 30 Noiembrie, ora 17.

Mai multe detalii despre HUBCAP puteți găsi accesând site-ul: www.hubcap.eu

 


/

Detalii

Categorii:

Proiect

Domenii:

Inginerie

Persoană contact:

Maria Gita

Email contact:

maria.gita@ulbsibiu.ro

Fişier 1:

Press-Release_-HUBCAP_ro.pdf