. . .

In memoriam conf.univ.dr. Angela-Maria BănăducComunitatea academică a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu își exprimă regretul și
este profund îndurerată de vestea trecerii la cele veșnice a colegei noastre, doamna conf.
univ. dr. Angela Bănăduc.

Născută la 27 ianuarie 1971, doamna conf. univ. dr. Angela Bănăduc a fost absolventă a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, specializarea Ecologie şi Protecţia Mediului, a obținut titlul de Doctor în Biologie la Universitatea “Ovidius” din Constanţa, urmând studii postdoctorale la Institutul Naţional de Cercetări Economice „Costin C. Kiriţescu” al Academiei Române.
Din 1996 este membru al comunității academice a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, ghidând cu profesionalism și dedicare multe generații de studenți, pe drumul cunoașterii naturii. Pentru o perioadă de opt ani a reprezentat Facultatea de Științe ca decan, membru în Senatul Universității, precum și ca Director al Centrului de Cercetare în Ecologie Aplicată (AERC) din cadrul ULBS, începând cu anul 2017. Dedicată carierei de dascăl, căreia i-a dăruit peste 27 de ani, doamna conf. univ. dr. Angela Bănăduc va rămâne în amintirea colegilor și a studenților ca o prezență elegantă, sobră și ca un reper de cultură, prin măiestria didactică precum și prin rolul important pe care l-a avut la conducerea Facultății de Științe.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

 


In memoriam conf.univ.dr. Angela-Maria Bănăduc

Detalii

Categorii:

Comemorare

Persoană contact:

Conducerea ULBS

Email contact:

rectorat@ulbsibiu.ro