. . .

In memoriam Prof.univ.dr.Dr.H.C. Iacob CĂTOIUComunitatea academică a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu deplânge trecerea la cele veșnice a prof. univ. dr. Dr.H.C Iacob CĂTOIU (1943 – 2022).

Profesorul Iacob Cătoiu, Doctor Honoris Causa al ULBS și îndelung colaborator al Facultății de Științe Economice, rămâne în amintirea noastră ca o personalitate marcantă a învățământului superior românesc, cu o carieră de peste 45 de ani dedicată promovării marketingului. Cu o activitate didactică și de cercetare deosebit de bogată, prof. Iacob Cătoiu a reprezentat un nume marcant în formarea și dezvoltarea Școlii de Marketing din România.

Prin munca sa domnul profesor a contribuit cu succes la formarea a zeci de generații de studenți, doctoranzi, cadre didactice și profesioniști din domeniul marketingului, fiind totodată un important promotor al tradițiilor și obiceiurilor din Sibiu și din Mărginimea Sibiului.

Vă mulțumim domnule profesor pentru susținerea permanentă acordată Facultății de Științe Economice din cadrul ULBS, pentru activitatea academică susținută alături de cadrele didactice și studenții din Sibiu.

Drum lin spre stele, Domnule Profesor! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!


In memoriam Prof.univ.dr.Dr.H.C. Iacob CĂTOIU

Detalii

Categorii:

Comemorare

Domenii:

General

Persoană contact:

Conducerea ULBS

Email contact:

rectorat@ulbsibiu.ro