. . .

In memoriam Prof.univ.dr.ing. Cosmina-Elena STEȚIUFacultatea de Inginerie anunță cu profundă durere, încetarea din viață a doamnei profesor universitar doctor inginer Cosmina-Elena ȘTEȚIU.

Doamna profesor a făcut parte din corpul academic al facultății încă de la începuturile învățământului tehnic superior sibian. Activitatea domniei sale a marcat de-a lungul anilor, atât destinele facultății noastre, cât și pe cele ale colegilor, colaboratorilor, dar mai ales ale studenților noștri.

Un reputat specialist în domeniul controlul tehnic, dimensional și al măsurărilor tehnice, doamna profesor a pregătit cu tact și distincție multe generații de ingineri, care își amintesc cu recunoștință și respect de dânsa. A format și a condus, în calitate de șef de catedră, un colectiv valoros de cadre didactice, care l-a rândul lor, au dus mai departe moștenirea științifică și efortul doamnei profesor pentru dezvoltarea școlii sibiene de Inginerie.

În acest ceas al despărțirii, ne luăm rămas bun de la prof.univ.dr.ing. Cosmina-Elena ȘTEȚIU, având în suflet recunoștința noastră a tuturor.

Drum lin spre stele, Doamnă Profesor!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!


In memoriam Prof.univ.dr.ing. Cosmina-Elena STEȚIU

Detalii

Categorii:

Comemorare

Persoană contact:

Conducerea ULBS

Email contact:

rectorat@ubsibiu.ro