. . .

In memoriam Prof. univ. dr. IOAN BOGDAN



Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu deplânge dispariția profesorului universitar doctor, Doctor Honoris Causa, IoaBogdan. Prof. univ. D.H.C. Ioan Bogdan a fost primul șef al Catedrei de Științe Economice din cadrul ULBS și printre fondatorii Școlii doctorale a ULBS, domeniul management, din cadrul Facultății de Științe Economice. Sub îndrumarea Domniei sale, ULBS a acordat 45 de titluri de doctor în domeniul Management. În paralel cu activitatea didactică și de cercetare de peste 40 de ani, a desfășurat și o bogată activitate practică la cel mai înalt nivel, fiind un specialist desăvârșit. A fost președinte al Comisiei de Buget, Finanțe şi Bănci în Parlamentul României, președinte al Curții de Conturi a României, director de sucursală județeană a Băncii Naționale a României.

Deosebit de blând și generos, Prof. univ. D.H.C. Ioan Bogdan a fost una din cele mai importante personalități românești din domeniul științelor economice.

Va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut și pe care i-a îndrumat: colegi, studenți, masteranzi și doctoranzi.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 13.02.2022, la ora 12.30, la capela mare a Cimitirului Municipal Sibiu.


/

Detalii

Categorii:

Comemorare

Domenii:

General

Persoană contact:

Mihaela Herciu

Email contact:

mihaela.herciu@ulbsibiu.ro