. . .

In Memoriam Profesor Lucia Veștemean



Cu profund regret, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Științe Economice, anunță trecerea în neființă a doamnei Profesor Lucia Veștemean (19 iunie 1937 – 29 ianuarie 2023).

Absolventă a Academiei de Științe Economice din București, Facultatea de Comerț, membru al Asociației Naționale de Merceologie, doamna profesor a dedicat 50 ani învățământului economic sibian. Doamna profesor a pregătit zeci de generații de elevi ai Liceului Economic din Sibiu, 25 de ani profesor și director adjunct al liceului în două mandate. Începând cu anul 1991 a pus bazele noilor specializări economice înființate la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, fiind titulara cursului de Merceologie. În cei 25 de ani petrecuți la catedra universității sibiene, domnia sa a participat cu profesionalism și dedicare la pregătirea miilor de absolvenți specializați în domeniile comerțului, serviciilor, turismului și producției alimentare.

Va rămâne în amintirea tuturor celor care au cunoscut-o, colegi și absolvenți, un model de dascăl.

Drum lin doamnă profesor!

Saracusta va avea loc astăzi, 30 ianuarie 2023, ora 18.00. Slujba de înmormântare va avea loc marți, 31 ianuarie 2023, la ora 10.00, la Capela Caritabil de pe strada George Bacovia.


In Memoriam Profesor Lucia Veștemean

Detalii

Persoană contact:

Facultatea de Științe Economice

Email contact:

economice@ulbsibiu.ro