. . .

Încă o revistă ULBS a fost indexată în ESCI



Revista American, British and Canadian Studies, editată de către colectivul de limba și literatura engleză din cadrul Departamentului de Studii Anglo-Americane și Germanistice al Facultății de Litere și Arte (redactor-șef: Conf. univ. dr. Ana-Karina Schneider), a fost indexată în prestigioasa bază de date Web of Science, mai exact în secțiunea ESCI (Emerging Sources Citation Index), care cuprinde, potrivit descrierii sale oficiale, „publicații peer-reviewed de importanță regională și din domenii științifice emergente”.

ABC Studies devine astfel cea de-a doua revistă a ULBS indexată în ESCI, după Studies in Business and Economics, și a treia revistă de studii anglo-americane indexată la nivel național în această prestigioasă bază de date, după British and American Studies (Timișoara) și Word and Text (Ploiești).

Revista ABC Studies este publicată de către Editura Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, iar în ultimul deceniu a fost accesibilă online, în regim open source, prin intermediul platformei Sciendo: https://sciendo.com/journal/abcsj.

Felicitări redacției și tuturor celor care au contribuit la această realizare!


/

Detalii

Categorii:

Cercetare

Domenii:

Literatura

Persoană contact:

Andrei Terian

Email contact:

andrei.terian@ulbsibiu.ro