. . .

Încep înscrierile la CROSUL ULBS!



Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, prin profesorii și studenții Facultății de Științe – specializarea Educație Fizică și Sport, în colaborare cu Primăria Municipiului Sibiu și Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, vă invita să participați la cea de a treia ediție a Crosului ULBS!

Evenimentul se va desfășura în data de 17 mai 2024, cu startul și sosirea de la Stadionul Municipal, intrarea din parcul Sub Arini. Înscrierile se fac doar ONLINE, accesând linkul: https://events.ulbsibiu.ro/cros/inscriere până la data de 10 mai 2024, ora 23:59. Taxa de participare este de 20 de lei, iar elevii beneficiază de gratuitate.

La concurs se pot înscrie studenți, absolvenți, personal didactic și de cercetare, personal  didactic și de cercetare auxiliar, personal administrativ ULBS/AFT, elevi ai claselor a XI-a și a XII-a ai liceelor din Sibiu, profesori din mediul preuniversitar, precum și angajați ai companiilor partenere.

Numărul maxim admis în această competiție este de 500 de participanți. 

Dovada apartenenței la ULBS /AFT sau dovada calității de elev, pentru liceeni, trebuie prezentată obligatoriu la secretariatul concursului (la START) în data de 17 mai.2024.

Vă așteptăm să luați startul alături de noi!


/

Detalii

Categorii:

Competitie

Domenii:

Sport

Persoană contact:

conf. univ. Delia Bădescu

Email contact:

delia.badescu@ulbsibiu.ro

Fişier 1:

Program-Crosul-ULBS-2024.png

Fişier 2:

Declaratia-pe-propria-raspundere-PDF.pdf

Fişier 3:

REGULAMENT-CROSUL-ULBS-2024.pdf