. . .

Întâlnire transnațională KNOWinFOOD



În perioada 16-18.11.2017 a avut loc cea de-a doua întâlnire în cadrul proiectului internațional educațional Erasmus+ KNOWinFOOD, coordonat de ULBS. Întâlnirea s-a desfășurat la Universitatea din Debrecen, Ungaria, partener în proiect. Evenimentul de la Debrecen a avut ca scop analiza stadiului proiectului, aflat acum în al doilea an de implementare. La întâlnire au participat cadre didactice din facultatea SAIAPM membri în proiect, alături de  reprezentanții tuturor partenerilor și de staff-ul Facultății de Agricultură Științe Alimentare și Managementul Mediului de la Universitatea Debrecen, organizatorii meeting-ului.

În cadrul proiectului Knowledge triangle for food innovation by harnessing the tradition and assuring sustainability KNOWinFOOD a fost creat un instrument de tip mediu colaborativ (platformă web) care permite interacțiunea dintre învățământul superior, cercetare și industrie pentru a instrui studenții să dezvolte alimente inovative sigure și durabile prin valorificarea tradiției. Mai multe informații despre proiect: http://knowinfood.grants.ulbsibiu.ro/en_GB/.

Proiectul este coordonat de ULBS (prin Facultatea de Științe Agricole Industrie Alimentară și Protecția Mediului SAIAPM) și are IUT Lyon Franța, DU Debrecen Ungaria, UFT Plovdiv Bulgaria și Supremia SA România în calitate de parteneri.

Persoana de contact: Manager de proiect Conf. dr. ing. Ion Dan Mironescu


Întâlnire transnațională KNOWinFOOD

Detalii

Categorii:

Cercetare Proiect

Domenii:

General Industrie alimentara Științe agricole

Persoană contact:

Ion Mironescu

Email contact:

ion.mironescu@ulbsibiu.ro