. . .

Învierea Mântuitorului este o sărbătoare a luminii, a bucuriei, a nădejdii și a biruinței vieții asupra morții



Cu ocazia Sfintelor Paști, urăm întregii comunități academice a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, precum și partenerilor și colaboratorilor noștri sărbători fericite, cu liniște și pace!

De Paști vestim Învierea Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Este o sărbătoare a luminii, a bucuriei, a nădejdii și a biruinței vieții asupra morții. Vremurile în care trăim acum riscă să ne izoleze și ne pun mereu la încercare. Tocmai de aceea esența mesajului Sărbătorii Învierii ne atinge sufletele mai profund decât în vremuri obișnuite. Avem nevoie mai mult decât oricând de iubire, lumină, bucurie, comuniune și bună înțelegere. Din acestea ne vine energia pentru a trece peste încercarea comună ce ne stă încă tuturor înainte, dar și peste diferite alte provocări, fie ele profesionale sau personale.

Să învățăm din Sărbătoarea Paștilor că moartea a putut fi transformată în viață, întunericul în lumină, disperarea în speranță și ezitarea în curaj! La fel putem și noi, prin muncă, efort comun, dăruire și perseverență, să transformăm dificultățile în oportunități, provocările în șanse și obstacolele în punți de legătură.

Hristos a înviat!

Sorin RADU


/

Detalii

Categorii:

General

Domenii:

General

Persoană contact:

Conducerea ULBS

Email contact:

rectorat@ulbsibiu.ro