. . .

Invitație la Cupei României la baschet în scaun rulantClubul Sportiv Comunitar Sibiu are bucuria și onoarea de a vă invita la returul primei ediții a Cupei României la baschet în scaun rulant, competiție adresată persoanelor cu dizabilități motrice, și care reunește „Zburători” a patru echipe din România: Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, Veraflor Brașov, Salvia 2000 Cluj Napoca și Wheelchair Basketball Arges.

Această Cupă presupune desfășurarea a două turnee, la Sala Transilvania din Sibiu, în 9-11 decembrie 2022 și 24-26 martie 2023, în fiecare din aceste două turnee echipele jucând între ele, după sistemul fiecare cu fiecare, tur/retur. În total sunt 12 meciuri, urmând ca la final să se întocmească clasamentul și să se stabilească câștigătoarea acestei competiții.

Pentru turneul din 24 – 26 martie, programul este următorul:

Vineri 24 martie:

– ora 15:00 Veraflor Brasov – Salvia 2000 Cluj Napoca

– ora 17:30 C.S.C Sibiu –  Wheelchair Basketball Arges

Sâmbătă 25 martie:

– ora 10:00 Veraflor Brașov – Wheelchair Basketball Argeș,

– ora 12:30 C.S.C Sibiu – Salvia 2000 Cluj Napoca

Duminică 26 martie:

– ora 10:00 Salvia 2000 Cluj Napoca – Wheelchair Basketball Argeș

– ora 12:30 C.S.C Sibiu – Veraflor Brasov

– ora 14:30 FESIVITATEA DE PREMIERE

Lăsând la o parte caracterul sportiv al competiției, ne dorim foare mult, prin această Cupă a României, să atragem și mai mult atenția asupra faptului că persoanele cu dizabilități există, că ele sunt absolut normale, și nu doar că merită o viață normală, dar au decis să trăiască o viață normală.

Cupa României la baschet în scaun rulant este organizată de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, prin programul ” În Stare de Bine”, al Fundației pentru dezvoltarea societății civile susținut de Kaufland România.

 


/

Detalii

Categorii:

Competitie Comunitate locala Relația cu comunitatea

Domenii:

Sport

Persoană contact:

Biroul de marketing

Email contact:

marketing@ulbsibiu.ro