. . .

IT Summer School



IT Summer School este un program de educație alternativ, dedicat elevilor și studenților din Municipiul Sibiu, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani. Participarea este gratuită și se face în limita locurilor disponibile. Te invităm să citești cu atenție Regulamentul de participare

Programul se desfășoară în perioada 3 – 7 iulie 2023, la sediul Facultății de Științe, Strada Doctor Ion Rațiu 5-7. Programul zilnic începe la ora 10:00 și se termină la ora 17:00, iar în timpul zilei există mai multe pauze scurte între sesiunile de prezentări sau ateliere, precum și o pauză de prânz de o oră.

Dacă nu ai 18 ani împliniți până în data de 3 iulie 2023, te rugăm să nu uiți să ne trimiți până la această dată acordul de participare semnat de unul dintre părinți/tutore legal pe adresa de e-mail office@sibiu-it.ro sau să îl aduci tipărit în prima zi a programului. Descarcă acordul de participare de aici.

Termenul limită pentru înscrieri este 30 iunie 2023. Odată trimis formularul de înscriere, vei primi de la noi un e-mail de confirmare. Acest e-mail de confirmare reprezintă finalizarea înscrierii tale în program. Te rugăm să verifici și folderul Spam, în cazul în care nu găsești confirmarea în Inbox.

Un proiect Fii Smart, rămâi în Sibiu, realizat de Asociația Sibiu IT.

/

Detalii

Categorii:

Invatamant Simpozion

Domenii:

Informatica

Persoană contact:

Brad Remus

Email contact:

remus.brad@ulbsibiu.ro

Link1:

https://sibiu-it.ro/it-summer-school/

Fişier 1:

SummerSchool-Afis-1.pdf