. . .

LANSARE CAMPANIE DE INFORMARE SI CONSTIENTIZARE



n cadrul proiectului Formare PROfesionala a personalului din sistemul medical din Romania in GENetica medicala- PROGEN

 Institutul Clinic Fundeni, in calitate de beneficiar al proiectului Formare PROfesionala a personalului din sistemul medical din Romania in GENetica medicala- PROGEN finantat din FES prin POCU in baza contractului de Finantare POCU 91/4/8/107623 cu implementare in Regiunile de Dezvoltare Bucuresti-Ilfov, Centru, Vest, Nord Est, avand o adresabilitate in randul cadrelor medicale din cele 4 regiuni anunta lansarea Campaniei de Informare si Constientizare a cadrelor medicale in Regiunea Centru, eveniment ce va avea loc vineri, 8 Iunie 2018, incepand cu orele 12:00, in AULA MAGNA ULB SIBIU, Facultatea de Medicina Sibiu.

Proiectul Formare PROfesionala a personalului din sistemul medical din Romania in GENetica medicala- PROGEN isi propune formarea personalului medical in domeniul GENETICA MEDICALA. In cadrul programului de formare profesionala vor beneficia de pregatire in domeniul GENETICII MEDICALE un numar de 165 de specialisti implicati in implementarea programelor prioritare de sanatate: medici din ambulatoriul de specialitate, medici rezidenti, medici de familie inclusiv cei angajati cu contract individual de munca pe durata determinata si implicati in furnizarea de servicii medicale aflati in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate, asistenti medicali.

Programele de formare profesionala se vor desfasura in municipiul Sibiu, incepand cu luna Iunie 2018. Durata cursurilor de formare profesionala va fi de 5 luni. Sesiunile de formare profesionala se vor derula in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu si al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

Persoanele interesate pot solicita informatii suplimentare la:

 

Andreea Zamsa- Coordonator Regional Formare

Tel: 0762-819 766

Alex-Ionel Medisanu- Coordonator Regional GT

Tel: 0749-884 170


LANSARE CAMPANIE DE INFORMARE SI CONSTIENTIZARE

Detalii

Categorii:

Proiect

Domenii:

Medicină

Persoană contact:

Gabriela BOȚA

Email contact:

gabriela.bota@ulbsibiu.ro