. . .

Laptopuri pentru elevii cu rezultate deosebite, care vor studia la ULBSElevii care au obținut nota 10 la examenul de bacalaureat, precum și elevii care au obținut locurile I, II, III, în cei patru ani de liceu, la etapele naționale și internaționale ale olimpiadelor școlare, recunoscute de Ministerul Educației, vor fi recompensați cu câte un laptop, dacă vor urma unul dintre programele de studii ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Această inițiativă, de susținere a performanțelor în educație, se adaugă celor 128 de burse de studiu oferite de ULBS viitorilor studenți la programele de licență și master.

Admiterea la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a început în această săptămână. Toate informațiile legate de sesiunea din 2023  sunt disponibile în secțiunea https://admitere.ulbsibiu.ro/

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu este membră a Alianței FORTHEM, (https://www.forthem-alliance.eu), alături de universități din alte opt țări europene și a Consorțiului Universitaria (https://profs.info.uaic.ro/~consortiu/about.html) .


Laptopuri pentru elevii cu rezultate deosebite, care vor studia la ULBS

Detalii

Categorii:

Admitere Comunicate

Persoană contact:

Relatii Publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro