. . .

Licitatie publica deschisa cu strigare



În conformitate cu dispozitile art 123, privind autonomia universitara si Art. 226, privind patrimoniul universitatilor din Legea Educatiei Nationale nr. 1/2011, spatile şi terenurile temporar disponibile pot fi date in folosinta prin inchiriere unor terte persoane pentru desfasurarea activitati contingente procesului de educatie si formare profesionala, in vederea obtinerii de resurse financiare suplimentare.

Universitatea” Lucian Blaga ” din Sibiu organizeaza LICITATIE PUBLICA DESCHISA CU STRIGARE in data de 14.12.2018, ora 9, la sediul Rectoratului, din Bd-ul. Victoriei, nr. 10 pentru inchirierea unei suprafete de 2mp, pornind de la pretul initial de 50 euro/mp cu pas de cate 20 euro/strigare, pentru locatiile: Fac, de Inginerie, Fac de Litere şi Arte, Fac. de Ştiinte, Fac de Stiinte Ec. Fac. de Teologie, Fac, de SAIAPM si Fac de Medicină, care au solicitatat in scris necesitatea montarii unor automate de cafea, bauturi calde, bauturi racoritoare, dulciuri si snack-food, necesare studentilor şi cadrelor didactice.

Pretul de adjudecare va cuprinde tariful de inchiriere rezultat in urma licitatiei la care se adaugă. c/ valoare consum energi electrica, apa si salubritate cu o valoare forfetara de 30 euro/aparat.

Organizarea licitatiei cu strigare va avea loc in data de 14.12.2018, ora 9, la sediul Rectoratului, din Sibiu, Bd-ul, Victoriei, nr.10, Sala Consiliului de Administratie iar inscrierile se fac la secretariatul DGA, situat la acelaşi sediu, in cladirea din curtea rectoratului, intrarea B, etaj I

Inscrierea se face prin depunerea unei cereri de participare la licitatie la care se vor anexa documentele privind inregistrarea la ORC si actul de indentitate in copie al participantului, pana in data de 13.12, 2018, orele 14.00.


Licitatie publica deschisa cu strigare

Detalii

Categorii:

Licitatie

Domenii:

General

Persoană contact:

Vasile Motoc

Email contact:

vasile.motoc@ulbsibiu.ro

Fişier 1:

Anunt-licitatie.pdf