. . .

Locul 1 pentru echipa ȘAIAPM la Concursul Național Studențesc "Țradiție și Inovație în Arta Gastronomică"Două echipe ale Facultății de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului  din cadrul ULBS au participat în data de 14 noiembrie 2023 la Concursul Național Studențesc „Țradiție și Inovație în Arta Gastronomică”, organizat de Universitatea  de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași.

În cadrul competiției, care a reunit peste 20 de echipe de la cele mai prestigioase facultăți și licee de profil din țară, ULBS a fost reprezentată de studentele Lela Ligia, Bobăilă Ioana, Mitrea Diana și Miroznicenco  Deliana din anul 4, specializarea Ingineria Produselor Alimentare și coordonate de către șef lucrări dr. ing. Anca Tulbure și șef lucrări dr. ing. Cristina-Anca Danciu.

Suntem mândri de produsele prezentate în urma cercetărilor realizate și vă informăm că echipa Lela Ligia și Bobăilă Ioana a obținut binemeritatul loc întâi. Felicitări fetelor! Un juriu de profesioniști v-a apreciat munca, produsul și prezentarea și a decis că ați fost cele mai bune! Mult succes în tot ceea ce vă propuneți să realizați!

 

 


/

Detalii

Persoană contact:

prof. univ.dr. habil. Camelia Sava

Email contact:

camelia.sava@ulbsibiu.ro