. . .

Meet the entrepreneur. Întâlnire cu reprezentanții Bosch Automotive Blaj despre conceptul de problem solving



Joi, 18 noiembrie 2021, între orele 19:00-21:00, vom vorbi cu reprezentații Bosch Automotive Blaj despre conceptul de problem solving din industria automotive, despre cum acest concept ne influențează în viața de zi cu zi, precum și despre oportunități de carieră în cadrul companiei.

Evenimentul va avea loc online, prin intermediul Google Meet. Link-ul pentru acces va fi trimis ulterior, după înregistrarea prin acest formular:

https://forms.gle/N57tii4VAq212GdK9

Participarea este gratuită.

Fabrica Bosch din Blaj și-a început activitatea în anul 2007, deservind sectorul tehnologiei industriale. La Blaj, Bosch produce din 2012 și componente pentru industria auto: o gamă largă de senzori precum și componente electronice pentru grupul motopropulsor. Tot la Blaj, compania implementează soluții de industrie 4.0, precum și sisteme de monitorizare a producției și soluții inteligente pentru sudura cu laser. Unitatea s-a dezvoltat într-un ritm accelerat în decursul anilor. Mai mult, fabrica Bosch din Blaj este una dintre cele trei fabrici Bosch din Europa unde se produc senzori de noxe, o componentă esențială a inovației revoluționare aduse de companie în sfera tehnologiei diesel, și una dintre puținele locații Bosch de pe continent în care se fabrică module electronice pentru cutia de viteze automată. Ca o recunoaștere a produselor sale de înaltă calitate, fabrica din Blaj a devenit începând din 2020 unitate de producție coordonatoare la nivel global, pentru senzorii de bătaie.

Bordean Marius are studii în domeniul tehnic, specializarea robotică și activează în compania Bosch Automotive Blaj din anul 2015, ocupând în prezent funcția de Manager Proiect în cadrul departamentului de Calitate. Principalul lui obiectiv este cel de a dezvolta conceptul de rezolvare sistematică a problemelor la nivelul întregii companii.


Meet the entrepreneur. Întâlnire cu reprezentanții Bosch Automotive Blaj despre conceptul de problem solving

Detalii

Categorii:

Antreprenoriat

Domenii:

General

Persoană contact:

Mihaela Rotaru

Email contact:

mihaela.rotaru@ulbsibiu.ro

Link1:

https://forms.gle/N57tii4VAq212GdK9