. . .

MESAJ DIN PARTEA UNIVERSITĂȚII „LUCIAN BLAGA” DIN SIBIU CU OCAZIA ZILEI FORȚELOR TERESTRE ȘI A ZILEI VETERANILOR DE RĂZBOIForțele Terestre ale Armatei Române reprezintă una din componentele esențiale ale sistemului de apărare a țării, iar sărbătorirea ei aduce încă o dată în prim plan profesionalismul, disciplina, hotărârea şi spiritul de sacrificiu de care dau dovadă membrii acestui corp de armată, pregătit în orice moment să apere patria şi valorile democratice.

În această perioadă plină de incertitudine, rolul Forțelor Terestre și al Armatei Române devine unul vital pentru siguranța și integritatea teritorială a României, la fel cum a fost și cel al veteranilor de război care au contribuit major la apărarea teritoriului și intereselor țării noastre ori ce câte ori a fost nevoie. În fiecare an pe 29 aprilie recunoaștem și onorăm meritele veteranilor de război care și-au sacrificat tinerețea, mulți dintre ei fiind răniți pe fronturile în care s-au dat bătăliile pentru apărarea independenței, suveranității și integrității teritoriale a României.

Prof. univ. dr. habil. Sorin RADU


MESAJ DIN PARTEA UNIVERSITĂȚII „LUCIAN BLAGA” DIN SIBIU CU OCAZIA ZILEI FORȚELOR TERESTRE ȘI A ZILEI VETERANILOR DE RĂZBOI

Detalii

Categorii:

Comunicat Rector

Domenii:

General

Persoană contact:

Prof. univ. dr. habil. Sorin RADU

Email contact:

rectorat@ulbsibiu.ro