. . .

Mesajul Prof.univ.dr.ing. Ioan Bondrea cu ocazia Sărbătorilor



Ne apropiem cu sufletele pline de bucurie și de speranță de Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului și de finalul unui nou an. Este iarăși vremea momentelor magice trăite alături de toți cei dragi, în care să ne bucurăm de liniște și pace sufletească. Este timpul pentru bilanțuri dar și pentru noi planuri. Lăsăm în urmă încă un an, dar numai pentru a intra cu gânduri bune și cu speranță în cel care urmează.

Crăciunul cu magia lui unică este momentul în care trebuie să ne umplem sufletul și mintea cu bucuria copiilor și înțelepciunea bunicilor. Crăciunul este sărbătoarea în care ne alungăm nereușitele și ne umplem inimile și gândurile de liniște și speranță. Înconjurați de cei dragi ne facem bilanțul și ne punem dorințe pe care să ni le îndeplinim în anul următor.

Acum, în prag de Sărbători adresez sincere mulțumiri şi felicitări cadrelor didactice, studenților, personalului administrativ şi tuturor colaboratorilor noştri pentru tot efortul pe care l-au depus în 2018 pentru a consolida Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu ca o instituție de prestigiu pentru comunitate și recunoscută la nivel național și internațional.

Să aveți un an bun, fericire, sănătate, împliniri personale şi profesionale!

Prof.univ.dr.ing. Ioan Bondrea,
rectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu


Mesajul Prof.univ.dr.ing. Ioan Bondrea cu ocazia Sărbătorilor

Detalii

Categorii:

Comunicate

Domenii:

General

Persoană contact:

Teodor Boanta

Email contact:

teodor.boanta@ulbsibiu.ro