. . .

NOAPTEA CERCETĂTORILOR 2018



În data de 28 septembrie 2018, între orele 16.00-23.00,  Sibiul va fi chemat să răspundă  pentru a cincea oară invitației de a descoperi facinanta lume a științei, în cadrul proiectului NOAPTEA CERCETĂTORILOR 2018.

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu va da startul unui adevărat maraton al cercetării în cadrul unui program complex, care va include experimente, expoziții, concursuri, spectacole cu roboți și multe alte surprize științifice. Toate acestea vor avea loc în cele nouă facultăți ale universității, la Cercul Militar Sibiu și în Muzeul Astra.

Evenimentele sunt adresate publicului sibian de toate vârstele, dar în special tinerilor, cărora li se propune o altă viziune asupra vieții universitare și a carierei de cercetător.  Prin cel mai așteptat eveniment științific al toamnei Sibiul se alătură celor peste 300 de centre științifice din întreaga Europă pentru a celebra știința în cele mai originale modalități.

Comunitatea sibiană este invitată să se alăture comunității academice pentru a primi în aplauze rezultatele cercetătorilor, iar cei mai tineri dintre aceștia vor fi premiați în cadrul concursului ”Sibiul cercetătorilor – ştiinţă, tehnologie şi cultură” care în acest an se desfășoară cu trei secțiuni: “Sibiul cercetătorilor”, “Sibiul viitorului – concurs de eseuri” și “Sibiul viitorului – concurs de desene”.

Totul despre NOAPTEA CERCETĂTORILOR 2018 și despre edițiile anterioare a puteți afla accesând http://cercetare.ulbsibiu.ro/nc.html/.


NOAPTEA CERCETĂTORILOR 2018

Detalii

Categorii:

Cercetare Comunitate locala Prezentare Proiect

Domenii:

General

Locaţie:

Facultatile ULBS, Cercul Militar, Muzeul Astra

Dată de început:

28/09/2018

Dată de încheiere:

28/09/2018

Persoană contact:

Roxana Savescu

Email contact:

roxana.savescu@ulbsibiu.ro

Link1:

http://cercetare.ulbsibiu.ro/nc.html

Fişier 1:

Noaptea-cercetatorilor-2018.jpg