. . .

Parfum de Crăciun în fiecare cămin



Pentru al doilea an consecutiv, studenții din căminele Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu vor pregăti cina de Crăciun pentru persoanele din Căminul de bătrâni de pe strada George Coșbuc. În 13 decembrie, de la ora 17,00, Direcția Social Administrativă în parteneriat cu ROMATSA Sibiu și cu sprijinul Carmangeriei Samaria, Școlii de Șoferi ABC și Trendy Sibiu va organiza o nouă ediție a evenimentului ”Parfum de Crăciun în fiecare cămin”.

La Cantina Studențească, trei echipe de studenți ai ULBS, împreună cu trei Chefi renumiți din oraș le-au pregătit o seară magică bătrânilor din cămin. Îndrumați de Chef Marius Rafa (Pardon Cafe&Bistro), Chef Manuel Betto Percori (Restaurnat Joben) și Chef Emilian Vârlescu, studenții vor găti în bucătăria Cantinei Studențești un meniu special. Echipa coordonată de Chef Emilian Vârlescu va fi responsabilă de gătitul Supei cremă de legume cu crutoane. Felul principal va fi pregătit de Chef Marius Rafa, care a ales un preparat specific de Crăciun, gătit după o rețetă veche, românească: Fleică de porc cu sos de prune și piure de păstărnac, în timp ce la desert, Chef Manuel Betto Pecori și echipa sa de studenți va oferi oaspeților speciali, un Măr copt cu sos de ciocolată.

”Scopul acestui eveniment a fost acela de a le organiza persoanelor vârstice bucuria unei seri de Crăciun speciale și, în același timp, să le oferim studenților oportunitatea de a se implica activ într-o cauză socială. Pentru noi este extrem de îmbucurător faptul că ei au conștientizat importanța datoriei morale pe care o au față de comunitate și, în același timp, faptul că și comunitatea a răspuns inițiativei Direcției Social Administrativă a ULBS. În acest an evenimentul este organizat exclusiv cu parteneri locali, care și-au exprimat dorința de a fi parte din Parfum de Crăciun în fiecare cămin, a declarat Conf. Univ. Dr. Ramona Todericiu, director general administravit adjunct al ULBS.

Petrecere și pentru studenții din cămine

Dacă o parte din studenți vor găti la Cantina Studențescă, alții se vor ocupa de organizarea petrecerii din cămine. Începând cu ora 19,00, aceștia vor avea parte de tradiționala de acum patrecere de Crăciun, în care studenții ”bucătari” vor pregăti gogoși și mere coapte pentru colegii lor de cămin


Parfum de Crăciun în fiecare cămin

Detalii

Categorii:

Ceremonie

Domenii:

General

Locaţie:

Cantina Studențesca

Dată de început:

13/12/2017

Dată de încheiere:

13/12/2017

Persoană contact:

Teodor Boanta

Email contact:

teodor.boanta@ulbsibiu.ro

Fişier 1:

INVITATIE_Parfum_de_CRACIUN_2017-1.png