. . .

Polițiștii din cadrul IPJ Sibiu le-au vorbit studenților ULBS despre prevenirea criminalității informatice



Peste 160 de studenți ai Facultății de Științe Economice din cadrul ULBS au asistat în săptămâna care tocmai s-a încheiat la o  prezentare a IPJ Sibiu pe tema securității cibernetice, o activitate care a făcut parte dintr-o serie de acțiuni dedicate „Săptămânii prevenirii criminalității”. Scopul polițiștilor sibieni a fost acela de a-i ajuta pe studenți să înțeleagă care sunt modurile de operare online folosite de infractori, precum și metodele prin care aceștia induc în eroare victimele, cu scopul de a obține de la acestea diverse sume de bani.

În cadrul acestei sesiuni de informare au fost detaliate principalele aspecte ale securității cibernetice, folosind ca suport  materiale audio-video, astfel încât tinerii studenți să conștientizeze cât mai ușor pericolul fraudelor cibernetice.

Seria de evenimente derulate de IPJ Sibiu în „Săptămâna prevenirii criminalității” a avut loc în perioada 20-25 mai și a atins subiecte de actualitate, precum prevenirea violenței domestice, prevenirea infracțiunilor contra patrimoniuui, prevenirea disparițiilor de minori și a plecărilor voluntare.

 

 


/

Detalii

Categorii:

Parteneriate Prezentare

Domenii:

Tehnologie

Persoană contact:

Relatii Publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro