. . .

Premii ale studenților ULBS la AntreprenorINGStudenții Facultății de Inginerie din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu au câștigat cele mai importante premii la Concursul Național de Planuri de Afaceri AntreprenorING, organizat de Universitatea din Oradea – Facultatea de Inginerie Managerială şi Tehnologică și Centrul Științific Studențesc SELF-UP, în parteneriat cu Asociația pentru Inginerie Integrată și Management Industrial – AIIMI și Ministerul Educației Naționale (10-12 mai 2019).

Concursul a constituit o oportunitate de interconectare a studenților din țară, care se pregătesc în domeniul de licență Inginerie și Management.

Alături de studenții de la Universitatea din Oradea, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca etc., din partea Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu au participat trei echipe de studenți care au susținut următoarele lucrări:

Echipa formată din studenții Mișeu Mihai Ionuț și Olariu Maria, pentru lucrarea ”Siguranţă şi confort în motociclism. Dezvoltarea unei unităţi de producţie de geci moto cu airbag” a obținut cele mai prestigioase două premii ale concursului, respectiv: Premiul I, în valoare de 500 lei, un voucher în valoare de 210 EUR oferit de Thomas International Romania și Premiile speciale oferite de Romarketing şi Transilvania Technology Transfer, în valoare de 500 lei.

Echipele formate din Georgescu Cristina şi Şofîlcă Ioana, pentru lucrarea “Studiu privind oportunitatea înfiinţării unui depozit logistic pentru hârtie din piatră în Sibiu – Stone Paper Distribution” şi Olariu Maria şi Mișeu Mihai Ionuţ, pentru lucrarea ”Maya’s SmartBags – Accesorii vestimentare inteligente și sustenabile – Plan de afaceri” au obținut Premiile speciale oferite de juriul studenţilor şi al participanţilor la concurs.

”Rezultatele excepționale obținute de studenții noștri constituie dovada bunei lor pregătiri în domeniul Inginerie și Management, recunoscută de universități de prestigiu și de companii şi antreprenori la nivel național”, spune Prof. univ. dr. Dan Miricescu, responsabil Domeniu Inginerie și Management, din cadrul Facultății de Inginerie.

Echipele ULBS la Oradea au fost formate din:

  1. Mîșeu Mihai IonuţAnul IV IEI; Olariu Maria – Anul IV IEI

”Siguranţă şi confort în motociclism. Dezvoltarea unei unităţi de producţie de geci moto cu airbag

Coordonator: Șef lucrări dr. în ec., ing. Oana Dumitrașcu

  1. Olariu Maria – Anul IV IEI, Mîșeu Mihai IonuţAnul IV IEI

”Maya’s SmartBags – Accesorii vestimentare inteligente și sustenabile – Plan de afaceri”

Coordonator: Șef lucrări dr. în ec., ing. Oana Dumitrașcu

  1. Georgescu Cristina – Anul IV IEDM; Şofîlcă Ioana – Anul IV IEDM

Studiu privind oportunitatea înfiinţării unui depozit logistic pentru hârtie din piatră în Sibiu – Stone Paper Distribution

Coordonatori: Şef lucr. dr. în ec., ing. Daniela Popa şi Prof. dr. în ec., ing. Dan Miricescu


Premii ale studenților ULBS la AntreprenorING

Detalii

Categorii:

Competitie

Domenii:

Inginerie

Persoană contact:

Dan Miricescu

Email contact:

dan.miricescu@ulbsibiu.ro

Fişier 1:

Premiul-1.pdf

Fişier 2:

Premiul-Special.pdf

Fişier 3:

Premiul-Speciat-TTT.pdf