. . .

Programul ULBS SMART. Rezultate Etapa I - Idee inovativa



La începutul lunii iunie, ULBS a lansat Programul ULBS SMART, Programul de burse de excelență pentru proiecte și soluții inovative studențești. Programul ȋşi propune finanțarea unor proiecte inovatoare care pornesc de la faza de idee, pe care ulterior studenții o rafinează treptat și o transformă într-un concept și ulterior într-un produs sau serviciu viabil menit să îmbunătățească actul educațional respectiv să îmbunătățească calitatea vieții.

Pentru Etapa I – Idee inovativă, studenții au avut de depus proiecte pentru a intra în selecția realizată în cadrul facultăților. Astfel au fost depuse la Facultatea de Științe Economice – 4 proiecte, la Facultatea de Inginerie – 27 de proiecte, la Facultatea de Științe Socio – Umane  – 1 proiect, la Facultatea de Litere și Arte – 4 proiecte, la Facultatea de Drept – 2 proiecte, la Facultatea de Științe – 3 proiecte.

Lista studenților care vor beneficia de suma de 1000 de euro sub forma unei burse de excelență pentru proiecte inovative este atașată.

Toți studenții vor avea ocazia de a fi felicitați si de a le fi înmânate diplome în cadru unui eveniment pentru care vor fi contactați în zilele următoare.


Programul ULBS SMART. Rezultate Etapa I – Idee inovativa

Detalii

Categorii:

Inovare

Domenii:

General

Persoană contact:

Roxana SAVESCU

Email contact:

roxana.savescu@ulbsibiu.ro

Fişier 1:

ULBS-SMART-Lista-studentilor-selectati-pentru-finantare-proiecte-inovative.pdf