. . .

Proiect Erasmus +: Teachers-Leaders



Universitatea Lucian Blaga din Sibiu este beneficiară a proiectului Erasmus + intitulat         ”Teachers-Leaders- Teachers as Leaders and Trendsetters of Changing”,  proiect nr. 2018-1-PL01-KA201-050605, coordonat de Krakowskie Centrum Zarzadzania I Administracji Sp.z o.o., Polonia, alături de instituții de învățământ din Italia, Grecia, Turcia si Bulgaria. Perioada de implementare a proiectului este 1 oct. 2018 – 30 sept. 2020, iar scopul proiectului este de a promova și sprijini formarea profesorilor ca lideri educaționali, pentru a îmbunătăți predarea și învățarea. În acest scop, în cadrul proiectului se va:

  • dezvolta conceptul / modelul de cadre didactice – lideri ca promotori ai schimbării;
  • modela instruirea profesională astfel încât să conducă la formarea unor cadre didactice pasionate și eficiente;
  • asigura împărtășirea cunoștințelor despre modelul și experiența profesorilor – lideri prin activitățile proiectului, cu personalul școlilor, autoritățile educaționale, factorii de decizie politică și alte părți interesate.

Ca grupuri țintă, proiectul se adresează profesorilor din școlile primare și secundare, precum și managementului acestor instituții de învățământ.

În zilele de 17 si 18 decembrie 2018 s-a derulat la Cracovia, Polonia, prima întâlnire de proiect, în cadrul căreia echipele implicate în proiect s-au cunoscut și au convenit asupra direcțiilor de urmat.

În 13 mai 2019 universitatea noastră va fi gazda celei de-a doua întâlniri de proiect.


Proiect Erasmus +: Teachers-Leaders- Teachers as Leaders and  Trendsetters of Changing

Detalii

Categorii:

Proiect

Domenii:

Pedagogie

Locaţie:

ULBS -DPPD

Dată de început:

01/10/2018

Dată de încheiere:

30/09/2020

Persoană contact:

Carmen Sonia Duse

Email contact:

carmen.duse@ulbsibiu.ro